Views

A patra ediție a Convenției naționale adventiste de asistență și misiune socială va fi organizată de Universitatea Adventus și Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România în colaborare cu ADRA România și Centrul de Formare și Evaluare în Asistență Socială. Evenimentul va avea loc în perioada 12 – 14 aprilie 2019 în Campusul adventist din Cernica.

Participanții la convenție care vor fi prezenți la seminarele organizate de CFCECAS vor primi un atestat de formare continuă. Întâlnirile de instruire vor fi organizate vineri 12 aprilie ora 15.00 – 17.50 și duminică 29 aprilie ora 8.00 – 12.00

La acest eveniment sunt invitați și așteptați atât asistenții sociali membrii ai Bisericii Adventiste cât și persoanele care coordonează sau lucrează în proiecte sociale (ADRA, ASUP, ARSU, centre pentru îngrijire seniori, centre de zi sau de noapte, proiecte în penitenciare sau pentru oamenii străzii, persoane cu dizabilități, copii care se confruntă cu dificultăți financiare etc). De asemenea, la această întâlnire pot să participe și prieteni sau simpatizanți ai Bisericii Adventiste, precum și persoane care doresc să organizeze proiecte în domeniul asistenței sociale, studenți AZS la asistență socială și/sau sponsori care doresc să susțină activități în domeniul asistenței sociale sau care intenționează să-și înființeze un ONG (Asociație, Fundație, Federație etc).

Costurile de cazare, masă și taxă de participare sunt de 250 lei pentru fiecare persoană. Există posibilitatea de sponsorizare a unei părți din costurile pentru acest eveniment. Studenții sunt scutiți de taxa de participare iar la serviciile divine organizate în sabat intrarea este liberă.

Mai multe informații despre eveniment și programul de sabat vor fi postate la adresa www.uadventus.ro și vor fi trimise celor care vor completat formularul de înscriere. Cei interesați de eveniment se pot înscrie la adresa de internet www.uadventus.ro/conventieNAMS2019 sau/și pot suna la numărul de telefon 075 314 26 22.

Emanuel Sălăgean, Universitatea Adventus din Cernica

CONVENȚIA NAȚIONALĂ ADVENTISTĂ DE ASISTENȚĂ ȘI MISIUNE SOCIALĂ 12 – 14 APRILIE 2019

| Cernica - Universitatea Adventus |
About The Author
-