46
Views

Stiri medicale importante:

Fructele cu coaja tare pot fi adevărate medicamente naturale împotriva unor valori crescute ale lipidelor din sânge, demonstrează studii recente.

89 de români mor zilnic din cauza fumatului, iar în acest secol consumul de tutun ar putea ucide un miliard de oameni din toată lumea.

Analiza a peste 100 de studii stiintifice arata ca regimul alimentar al femeilor britanice este ingrijorator.

Alcoolul in exces in adolescenta afecteaza creierul, facand ca o parte dintre amintiri sa dispara, arata un studiu recent.

Cauza o reprezintă schimbarea fluxului de salivă din timpul nopţii: în timpul somnului, gura este uscată, iar resturile de mâncare rămân mai mult în gură.

Profesorul Satoshi Kanazawa, psiholog, arata, in revista Psychology Today, ca, potrivit unei statistici, copiii care sunt inteligenti au sanse mai mari sa devina vegetarieni.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 28.05.2010 – 03.06.2010

About The Author
-