27
Views

Știri și articole medicale importante:

Carnea este considerata cel mai toxic aliment dintre alimentele de baza, iar consumul acesteia produce multiple tulburari in organismul uman.

A consuma sau a nu consuma carne – aceasta este intrebarea, pentru multi locuitori ai acestei planete. Carnea este considerata un aliment de baza in alimentatie si bun la gust, dar care este rolul sau pentru sanatate? Este bun – sau nu? Ce spun studiile?

Consumul de alcool la copii si tineri devine tot mai frecvent. Pentru astfel de cazuri exista insa solutii, care pot fi aplicate corect prin identificarea „tapilor ispasitori”.

Numarul de persoane obeze este in continua crestere, la nivel national si mondial, atat pentru populatia adulta, cat si pentru copii, spun statisticile.

Viitorul ponderal al lumii si al tarii este configurat astazi de cei care sunt tineri si copii, iar situatia la acestia este una deloc incurajatoare.

Mucegaiul provoaca afectiuni ale sistemului nervos, de la banalele dureri de cap si dificultatile de concentrare, pana la depresii, sustine un studiu studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea Brown din SUA si citat de Adevarul.

Tehnologia 3D poate afecta sistemul nervos, ochii si, in cazul, spatiilor de vizionare publica, ochelarii 3D pot fi inculpati si pentru transmiterea diversilor agenti patogeni, spun oamenii de stiinta.

Nota: Materialele de pe http://www.stiri-info.ro/sanatate/  pot fi lecturate integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este si nu poate fi facut responsabil pentru continutul materialelor sale si nici pentru modul de raportare al cititorilor la informatiile prezentate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 25.03.2011 – 31.03.2011

About The Author
-