46
Views

Știri medicale importante:

Persoanele care au un cerc de prieteni apropiaţi trăiesc mai mult decât cele care nu cultivă şi nu menţin prietenii solide tot timpul vieţii.

Urmarirea unor seriale care prezinta tragediile din spitale, precum House, E.R si Grey’s Anatomy, ti-ar putea afecta sanatatea, sugereaza un studiu recent.

Personalitatea ar putea fi unul dintre cei mai importanti factori in diagnosticarea ulcerului, au descoperit oamenii de stiinta francezi, in colaborare cu cei canadieni.

Numărul “ideal” de ore petrecute în braţele lui Morfeu nu mai este 7, cum susţineau până acum studiile în domeniu, ci 5.

Botoxul, care în momentul de faţă se foloseşte la “umplerea” ridurilor, va putea fi folosit în tratarea Parkinsonului, paraliziei cerebrale şi migrenei cronice.

Boala Parkinson este a doua suferinţă neurodegenerativă ca frecvenţă după Alzheimer.

Cercetatorii de la Universitatea Washington din St. Louis au constatat ca plimbarile, alergarile si alte exercitii aerobice pot preveni aparitia semnelor bolii Alzheimer, informeaza Physorg.

Alte stiri medicale pe: http://www.stiri-info.ro/sanatate/.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 01.10.2010 – 07.10.2010

About The Author
-