20
Views

Stiri medicale importante:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a publicat un studiu, în care se arată că folosirea regulată a telefoanelor mobile cauzează cancer la creier.

Un studiu realizat in laborator, pe rozatoare, a scos la iveala faptul ca alcoolismul poate fi combatut prin activitate fizica.

Adolescentii de sex masculin sau tinerii de acelasi sex, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, diagnosticati cu anxietate, prezinta un risc dublu de a suferi de boli de inima sau crize cardiace pe parcursul vetii, comparativ cu ceilalti. 

Exercitiile fizice pot altera reactiile chimice din creier intr-un mod similar medicamentelor antidrepresive, relateaza revista Time.

In caz de artrita reumatoida, riscul de a te confrunta cu crize cardiace creste de 6 ori.

Adultii cu un nivel relativ scazut al vitaminelor B6 si B12 in organism prezinta un risc crescut de a suferi de depresie.

Copiii cred ca snacks-urile si mancarea tip junk food au un gust mai bun atunci cand personaje de desene animate sunt infatisate pe ambalaje.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

 Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 18.06.2010 – 24.06.2010

About The Author
-