28
Views

Știri medicale importante:

Un studiu recent arata efectele benefice pentru creierul uman ale consumului zilnic de suc din sfecla de zahar.

Oamenii de ştiinţă italieni susţin că sforăitul cronic în timpul nopţii generează modificări distructive la nivel cerebral.

Potrivit unui studiu publicat în ultimul număr al revistei New Scientist, oamenii se nasc cu instinctul de a râde, iar plânsul se învaţă pe parcurs, ca un comportament social de exteriorizare a durerii sau tristeţii.

Emotiile negative, provocate de lipsa de incredere in partener, gelozie sau anxietate, va pot distruge cu adevarat inima.

Oamenii petrec circa jumătate din timp imaginându-şi că fac altceva decât activitatea pe care o desfăşoară la momentul respectiv, iar această lipsă de concentrare îi face să fie trişti, potrivit unui studiu american.

Copiii născuţi prin cezariană sunt mai calmi decât cei aduşi pe lume cu ajutorul forcepsului.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 12.11.2010 – 18.11.2010

| Articole / Stiri |
About The Author
-