45
Views

Știri medicale importante:

Rădăcinoasă folosită încă din vremea dacilor, hreanul nu este doar un aliment gustos, ci şi un leac pentru digestia lentă şi pentru stimularea memoriei.

Particulele de aluminiu ingerate migrează în tot corpul, ajungând până la creier, potrivit unui studiu al Institutului Național de Sănătate și de Cercetare Medicală din Franța.

Un studiu efectuat pe parcursul a 24 de ani de o companie suedeză a concluzionat că bărbații mai slabi, din punctul de vedere al greutății, au un risc mai crescut de a se sinucide decât bărbații supraponderali.

Expunerea regulată la lumină în timpul nopţii, fie că este produsă de ecranul calculatorului şi cel al televizorului sau de lampa de birou, poate duce la îngrăşare.

O scoala din Appleton, statul Wisconson, a descoperit ce poate face mancarea sanatoasa pentru elevii sai.

Alte stiri medicale pe: http://www.stiri-info.ro/sanatate/.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 08.10.2010 – 14.10.2010

| Articole / Stiri |
About The Author
-