27
Views

Știri și articole medicale importante:

Un studiu, publicat în Jurnalul Britanic de Oftalmologie și citat de gândul.info, corelează purtarea zilnică a cravatei cu riscul producerii de glaucom.

Persoanele care dorm mai putin de 7 ore pe noapte sunt mai predispuse la accidente si boli cronice.

Un studiu realizat de cercetatori britanici si germani, pe 22 de voluntari, dovedeste legatura care exista intre atitudinea si asteptarile pacientilor si efectele tratamentelor administrate.

Un studiu stiintific recent infirma credinta larg raspandita in efectele pozitive ale pastei de dinti si apei de gura, sugerand ca fluorul din aceste produse este, de fapt, ineficient.

Ambalajele din carton reciclat, utilizate in industria alimentara, sunt toxice, dupa cum releva o cercetare recenta, realizata de BBC si citata de green-report.ro.

Daca, in ultima perioada, va simtiti mai obosit decat de obicei, nu reusiti sa va concentrati suficient de mult pentru a va duce sarcinile la bun sfarsit, sunteti dezorganizat sau aveti o stare continua de somnolenta, nu va faceti griji, nu va paste nicio boala, e doar astenia de primavara.

 

Nota: Materialele de pe http://www.stiri-info.ro/sanatate/  pot fi lecturate integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este si nu poate fi facut responsabil pentru continutul materialelor sale si nici pentru modul de raportare al cititorilor la informatiile prezentate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 04.03.2011 – 10.03.2011

About The Author
-