535
Views

blood-drop_400x400Dragi prieteni,

Nota: 16 Iulie 2014

Mama a fost internata de saptamana trecuta la spitalul din Slobozia (Ialomita). In primele zile s-a simtit mai bine si a facut cativa pasi. A continuat dializa, perfuziile etc. Insa din 15 Iulie a intrat intr-o stare de semi-coma iar doctorii nu i-au dat prea multe sanse de recuperare. Va rugam sa o sustineti in continuare in rugaciune pe mama – Maria Mihailescu. Va multumesc!

Nota: 28 Iunie 2014

Recuperarea dupa operatie decurge bine. Mama se afla inca la reanimare si face dializa zilnic. Rinichiul cu care a ramas functioneaza bine. Dupa o saptamana mama a reusit pentru prima data sa stea in picioare. Daca totul merge bine in continuare este posibil sa continue recuperarea acasa in curand. Multumim din nou pentru sustinere!

Nota: 20 Iunie 2014

Operatia a decurs cu bine. Mama s-a trezit cu bine din anestezie si o sa stea cateva zile la reanimare. Speram ca recuperarea sa decurga cu bine in continuare.

Multumim tuturor celor care se roaga pentru mama.

Nota: 19 Iunie 2014.

Multumim din suflet persoanelor care s-au prezentat pentru donarea de sange pentru mama mea. In acest fel, dansa a primit sange in fiecare zi in pregatirea pentru operatie.

Intre timp mama a fost mutata la Spitalul Fundeni, iar operatia pentru extirparea rinichiului va avea loc Vineri, 20 Iunie 2014, ora 9 dimineata, ora Romaniei. Rugaciunile dvs. sunt apreciate.

__________________

Mama mea, Maria Mihailescu, se afla internata in Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti in asteptarea unei operatii complicate la rinichi (probabil va trebui sa i se scoata unul dintre rinichi).

Ea se ocupa in mod voluntar de toate actele si contabilitatea pentru Intercer Romania inca din anul 2005.

Pentru pregatirea dinaintea operatiei, cat si pentru operatie i s-a solicitat sa aiba sange de rezerva. Se poate dona indiferent de grupa sanguina.

Facem un apel la persoanele sanatoase din Bucuresti si imprejurimi care pot dona sange sa doneze pentru mama mea. Operatia este programata pentru aceasta saptamana, dar nu stim deocamdata ziua exacta, posibil miercuri 18 Iunie sau joi 19 Iunie.

Donarea de sange se face la Centrul de Hematologie Dr.Felix din Str.Caracas Constantin nr. 2, Bucuresti, telefon 0314-251230, intre orele 7:30 – 13:30

Dupa donarea sangelui, trebuie ca bonul de donatie sa fie dus la Spitalul Sf.Ioan (Sos. Vitan-Barzesti nr. 13, sector 4, Bucuresti), pentru Maria Mihailescu, sectia Urologie.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa luati legatura cu Petrica Ciuperca la telefon 0765-709261.

Va rugam sa anuntati si alti prieteni din Bucuresti si imprejurimi care credeti ca ar putea ajuta. Multumim!

Va multumesc mult,

Lucian Mihailescu, Intercer

_____________

Imagine folosita cu permisiune de la http://eps-ai.blogspot.ca/2011/04/red-vector-blood-drop.html

Caz de sanatate – Sustinere in rugaciune pentru Maria Mihailescu

About The Author
-