Views

În numele echipei ADRA România vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA la ceas aniversar, un călduros LA MULȚI ANI și în 2017!

Permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, în diferite locuri, au pus umărul și au coordonat atât de frumos proiectele. Ei sunt parte a echipei ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România”. Este munca lor, iar realizările nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră.

În această ocazie, dorim să vă aducem mulțumirea noastră pentru frumoasa colaborare din anul 2016, pentru țintele pe care le-am atins împreună şi pentru bucuria izvorâtă din ajutorul oferit oamenilor pentru care lucrăm. Împreună am sprijinit familii numeroase, am susținut educația, am oferit reabilitare, am șters lacrimi, am construit poduri, am clădit un viitor mai bun, am reclădit speranța și am acordat primul ajutor.

La final de an, avem bucuria de a vă mulțumi pentru că ați fost alături de ADRA România și în anul trecut. Împreună am avut binecuvântarea de a fi de folos semenilor noștri și vă suntem recunoscători pentru lucrul acesta.

Gândurile noastre din inimă se unesc cu sincere urări de sănătate, bucurie, liniște sufletească, ani buni și clipe binecuvântate împreună cu cei dragi!

Privind spre viitor, putem spune că ADRA România continuă implementarea proiectelor prin care aduce dezvoltare și schimbare! Pentru această perioadă, împreună credem că putem face mult mai mult într-un timp atât de scurt! Vă mulțumim pentru că, deși nu vă cerem și deși nu ne promiteți, veți fi lângă noi și ne veți ajuta să lucrăm cu mult mai mult drag la ADRA România! Schimbând o viață, împreună vom schimba lumea!

Pentru anul care urmează, credința în Dumnezeu, dragostea pentru oameni și integritatea dorim să fie principii care să ne însoțească. Bunul Dumnezeu să ne dăruiască aspirații înalte și anul care urmează să fie și mai bogat în proiecte comune, plin de împliniri!

Vă rugăm să primiți, prețuirea noastră și răsplata de sus!

Cu prețuire,

ADRA România

LA MULȚI ANI 2017!

| Articole / Stiri |
About The Author
-