Views

afis-amicus-coding-daysHackathon – un eveniment care se desfășoară pe parcursul câtorva zile, în cadrul căruia participă un număr mare de persoane cu scopul de a colabora în dezvoltarea unor aplicații web, desktop sau pentru dispozitive mobile.

AMICUS: Acceptare – Ești acceptat așa cum ești!

                Moralitate – Trăiești frumos!

                Implicare – Ești schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

                Curaj – Ai curajul de a fi diferit!

                Unitate – Lupți pentru ceilalți!

                Sănătate – Ai grijă de sănătatea ta!

Pornind de la aceste definiții ne-am gândit că ar fi frumos ca noi, programatorii AMiCUS, să ne bucurăm de un eveniment special, în cadrul căruia fiecare participant să se simtă util, să își facă prieteni și să dezvoltăm câteva aplicații care să poată fi de folos publicului larg.

Ne dorim ca în cele 4 zile care le avem la dispoziție să dezvoltăm următoarele aplicații web și mobile:

Susține ADRA: Aplicația va consta într-o listă de cazuri sociale adăugate de membrii ADRA sau de către alte persoane care sesizează cazuri sociale noi sau solicitanți. Donațiile se vor putea oferi și prin intermediul plății online securizate.

AMiCUS ERP: Aplicație web care va fi utilizată de către comitetele filialelor AMiCUS și AMiCUS Național pentru a gestiona cât mai eficient datele membrilor filialelor.

Obiceiuri sănătoase: Această aplicație are rolul de a ajuta la setarea unei liste de activități care să  fie repetate zilnic sau săptămânal așa încât să fii cât mai mulțumit și să te bucuri de sănătate fizică și spirituală.

Nivelul sănătății: Pentru analizele medicale cel mai des utilizate va fi un text explicativ în limbajul persoanelor nespecialiste în domeniul medical, incluzând valorile de referință și sugestii de interpretare.

Alături de partea practică, ne vom bucura de seminare și prezentări susținute de următorii invitați:

Conf. Dr. Robert Ancuceanu –  Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“, Bucureşti

Conf. Dr. Nicolae Goga – Universitatea Politehnică București și cercetător asociat la Universitatea din Groningen, Olanda

Daniel Grigore – Pastor și dezvoltator web, Departamentul Internet al Uniunii Române

Pentru ca aceste proiecte să prindă viață este nevoie de implicarea cât mai multor persoane pasionate de programare. Dacă ți-ar plăcea să te implici în dezvoltarea unuia dintre proiectele propuse și ai cunoștințe de programare sau design web, te așteptăm cu drag în perioada 16 – 20 martie 2016 la Stupini, județul Brașov.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră de Facebook, AMiCUS Coding Days și pe site-ul: www.amicusromania.ro/coding-days . Data limită pentru înscrieri este 9 martie 2016 ! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să lucrăm împreună !

Hai să fim prieteni!

AMICUS CODING DAYS

Amicus Coding Days – Stupini, 16 – 20 Martie 2016

| Articole / Stiri |
About The Author
-