Cu durere dorim sa facem cunoscuta trecerea la odihna a celui ce a fost Ioan Ciuca, fiu, sot, tata, pastor – cel care lasa un loc pustiu in sufletul nostru.

Ceremonia de inmormantare va avea loc Joi, 29 septembrie 2011, ora 13:00, la cimitirul Evanghelic Lutheran, Soseaua Giurgiului, nr. 4, Bucuresti.

Familia

Contact: popescu_m_sonia@yahoo.com

Programe populare
1 Comentariu

  • stefi_mario 6 ani in urma

    O veste trista, dar nu fara speranta, am avut privilegiul sa-l cunosc pe pastorul Ciuca, si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta incrucisare de drumuri. Transmit familiei condoleante, sincere regrete, adanci sentimente de compasiune. L-am vizitat la spital intr-un Sabat, si am vorbit cu dumnealui, la plecare Dumnezeu ne pregatise la amundoi o experienta… dorind sa ies pe usa un alt pacient din slon m-a oprit, si m-a rugat sa fac si pentru el o „slujba” la mine la biserica(am inteles ca dorea sa ma rog). Nu am mai avut rabdare, si m-am rugat acolo in acel salon, impreuna cu pastorul Ciuca, pentru Mircea. Apoi conducandu-ma afara pe hol pastorul mi-a spus uimit, ca s-a petrecut o minune acolo, in acel salon. Mircea inainte, a refuzat si respins orice dialog despre credinta, dar acum el m-a rugat sa mijlocesc pentru el. Si, mi-a mai spus fratele pastor Ciuca, printre multumiri ca i-am facut o dubla bucurie cu acea vizita. I-am raspuns ca Dumnezeu a deschis o usa ferecata, si ca dumnealui sa continue, si a continuat. Pe un pat de spital in ultimele zile de viata Dumnezeu m-a trimis la acest copil al Sau sa facem impreuna (poate) o ultima lucrare de salvare. Cred ca trebuie sa nu-l lasam sa doarma prea mult…. trebuie sa grabim venirea domnului nostru isus Hristos!!!

Comentariile sunt inchise.