41
Views

Stimati prieteni,

Va multumim pentru sustinerea acordata activitatilor Intercer in 2010. Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

Am asteptat publicarea raportului final pe anul 2010 pentru a avea o situatie completa.

Per total in Romania si Canada, la sfarsitul anului 2010 am fost in deficit cu $8426 USD fata de bugetul anual necesar ($37200 USD).

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Suma primita in primele trei luni din 2011 a fost de $6019 USD, care impreuna cu soldul initial (la inceputul anului 2011) de $2079 USD ne da un total de $8098 (fata de necesarul de $9300 USD pe aceste trei luni)

Per total, la inceputul lunii Aprilie 2011 suntem in deficit cu $1202 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada.

La inceputul anului 2011 am lansat doua noi website-uri – Intercer Video Clipuri si Intercer MediaSeven – Biserici si evenimente live.

Intercer a ajutat la promovarea campaniilor evanghelistice „Incepe sa traiesti” in limba romana si maghiara, cu Lucian Cristescu, precum si a campaniei „Iubire si Nemurire” cu Cornel Darvasan (la Roma, Italia).

Am regrupat toate seturile de studii biblice pe blogul nostru de studii biblice aflat la adresa http://intercer.net/blogs/studiibiblice/. Puteti regasi studiile pe categorii sau cautand dupa anumite cuvinte cheie.

De asemenea, la Intercer Tv am extins preluarea automata a programele audio-video de la unele dintre biserici direct dintr-un feed RSS. 

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in Romania * Doneaza in strainatate * Fa-ti Reclama * Mica publicitate

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Martie 2011

Raport financiar Intercer: Ianuarie - Martie 2011

Noutati.Intercer.net - Stiri din lumea crestina si de interes general Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Martie 2011

About The Author
-