55
Views

Cu deosebita onoare si bucurie in suflet, va invitam sa participati la Concertul Extraordinar de Colinde: NASTEREA LUI, SALVAREA MEA!

Concertul va avea loc Sambata 22 Decembrie 2012, incepand cu orele 17 in Aula Consiliului Judetean Buzau din Bulevardul Nicolae Balcescu, numarul 48.

Colindele sunt cantecul pastorilor, aurul, smirma si tamaia magilor adevarate daruri spirituale, izvorate din inimi sincere si purtate pe buze, adevarate ofrande aduse celui care S-a nascut pentru a noastra mantuire.

Expresii vii si poetice ale misterului iubirii Lui Dumnezeu fata de oameni, colindele au meritul de a ne deschide portile inimilor noastre pentru a deveni iesle din Betleem transformata in sanctuar primitor pentru cer, casa de oaspeti in care Pruncul sa fie preamarit de magii intelepti.

Un astfel de mesaj deoresc sa transmita solistii si formatiile ce vor concerta. Prin entuziasmul cantului lor, ei ne invita sa ne deschidem inimile si sa le transformam intr-o iesle calduroasa pentru Pruncul Isus.

Vor concerta: solistele Luiza Spiridon, Mediana Gratiela Vlad, Norela Costea, solistul Catalin Gatan, Grupul Vocal Elogio, Grupul Barbatesc ADAM, Formatia New Life.

Organizator: Asociatia Constiinta si Libertate

Sponsor: AGI Construct SRL Buzau

Parteneri Media: Campus TV, Radio Campus, Ziarul Viata Buzaului, Radio Vocea Sperantei, Speranta TV si Intercer.

Urmariti aici un video clip pentru acest concert.

Promo – Concert 22 Decembrie Buzau from Adrian Turturica on Vimeo.

Prezenta dumneavoastra ne onoreaza!

Contact: pastor Adrian Andrei, adrianandrei@adventist.ro

Mai jos puteti descarca invitatia si afisul programului.

 

Concert Colinde la Buzau, 22 Decembrie 2012

| Muzica |
About The Author
-