4
Views

Intercer va face o propunere deosebita pentru a facilita prezentarea programelor bisericii sau organizatiei dvs. la Intercer Tv. Sunt mai multe biserici sau organizatii care pregatesc programe media sau au transmisii live, insa destul de putini stiu despre acestea, pentru ca sunt afisate doar pe website-ul propriu.

Profitati de vizibilitatea pe care o ofera cel mai popular website adventist romanesc (35,000-40,000 de vizitatori unici in fiecare luna) pentru a prezenta programele dvs. media catre celelalte comunitati si catre vizitatorii interesati de acestea! Actionati acum, inainte ca aceasta oferta sa expire.

Transmiteti programele dvs. la Intercer TV cu 33% reducere din abonamentul pentru primul an!

BONUS – acces gratuit la stirile Intercer in primul an, pentru a adauga stiri oridecateori aveti nevoie! Valabil si pentru abonatii existenti !

Dati click aici pentru a citi toate detaliile.

Daca biserica dvs. locala inca nu transmite prin Intercer Tv, va rugam sa trimiteti aceasta oferta Responsabilului cu comunicatiile sau Comitetului Comunitatii dvs. Pentru informatii suplimentare scrieti la info@intercer.net .

Este o ocazie de a ne sprijini reciproc activitatea. Va multumim.

Urmariti mai jos un video cu un program muzical de la biserica din Peretu intitulat „Aproape acasa”. Programul este pregatit de GaiusMaximus Romania, este in format HD si este gazduit la Vimeo (una dintre variantele de hosting gratuit pe care le recomandam in oferta noastra). Dati click pe imagine pentru vizionare.

Promotia Intercer Tv pentru biserici si organizatii se incheie la 31 Octombrie 2010

About The Author
-