13
Views

Va prezentam mai jos o ocazie excelenta pentru a afla mai multe despre modul in care te poti implica in activitatea media pe internet prin scrierea unui blog, prin activitati social media si altele. De asemenea, o ocazie de a cunoaste alti crestini care sunt implicati in astfel de activitati.

Participa la primul congres al bloggerilor crestini! Cititi mai jos detaliile.

Lucian Mihailescu, Intercer

_____________________________________

Primul congres al bloggerilor crestini

Revista Semnele timpului organizează primul congres al internauților (bloggeri) creștini. Evenimentul va avea loc la Centrul de Conferinţe Stupini, lângă Brașov, în perioada 14-17 octombrie 2010.

Organizat cu sprijinul mai multor departamente ale bisericii, congresul Conexiuni – mult mai aproape, intenționează să adune pe toți cei interesați de a cunoaște și exploata internetul pentru evanghelizare. Invitații sunt specialiști în comunicarea online. Descoperim împreună că viitorul este online.

Explorăm oportunitățile și pericolele rețelelor de socializare, tehnici de scriere, optimizare și promovare online. Afli cum să îți faci un blog adevărat și cum să îți gestionezi reputația online.

Vor fi prezentate 8 seminare de specialitate, ateliere, instruiri, concursuri, studii de caz, propuneri de proiecte. Programul de sabat include prezentări spirituale și muzică de înaltă calitate.

Sunt așteptați deopotrivă bloggeri avansați și începători. Costurile sunt susținute în cea mai mare parte de organizatori și sponsori. Pentru participare gratuită, detalii și program verifică pagina de înscrieri pe www.semneletimpului.ro.

http://www.semneletimpului.ro/conexiuni
http://www.semneletimpului.ro/promoveaza-evenimentul

Primul congres al bloggerilor crestini – Stupini, 14-17 Octombrie 2010

About The Author
-