22
Views

Kaspersky - Best antivirus solution, promotie 2011Bucureşti, 15 noiembrie 2011 – Kaspersky Lab România desfăşoară, între 15 noiembrie şi 31 decembrie, o promoţie de Crăciun, în care oferă suitele Kaspersky Internet Security 2012 şi Kaspersky Anti-Virus 2012 la preţuri cu până la 40% mai mici. Promoţia este aplicată licenţelor noi, de 1, 3 şi 5 utilizatori, pentru cele două soluţii de securitate, disponibile atât în magazinele IT din retail, cât şi online.

„Este pentru al treilea an consecutiv când Kaspersky Lab România pregăteşte utilizatorilor o campanie promoţională de Crăciun, prin care aceştia pot achiziţiona cele mai bune tehnologii antivirus la un preţ cu adevărat special”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Soluţiile Kaspersky Lab din generaţia 2012 se diferenţiază de celelalte produse din categoria lor prin abordarea hibridă a securităţii informatice. Concret, aceasta înseamnă echilibrul între protecţia locală, oferită de tehnologii anti-malware, şi tehnologiile cloud, care analizează link-urile suspecte din pagini web sau reţele sociale, opresc spam-ul, uşurează sistemul prin reducerea consumului de resurse şi sunt tot timpul «în gardă», pentru a răspunde celor mai noi ameninţări informatice”, completează Cimpoeşu.

Pe toată durata promoţiei, derulate sub sloganul „Protectorul tău digital”, produsele Kaspersky Lab pot fi achiziţionate la preţuri speciale (care includ deja TVA), astfel – Kaspersky Internet Security 2012 pentru 1 utilizator are preţul de 168 de lei, respectiv 198 de lei pentru 3 utilizatori şi 298 de lei pentru 5 utilizatori. Licenţele pentru Kaspersky Anti-Virus 2012 sunt disponibile la preţurile promoţionale de 118 lei pentru un utilizator, 158 de lei pentru 3 utilizatori şi 248 de lei pentru 5 utilizatori.

Kaspersky Anti-Virus 2012 şi Kaspersky Internet Security 2012 sunt cele mai noi produse Kaspersky Lab, lansate recent şi în România. Acestea oferă protecţie completă împotriva tuturor categoriilor de ameninţări online, asigurând utilizatorul că toate informaţiile stocate în computer sunt în siguranţă, indiferent de modul în care acesta foloseşte Internetul. Noua generaţie de produse încorporează atât tehnologii de protecţie locală, cât şi tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activităţii programelor, emulatorul de „script-uri”, bazele de date cu informaţii (localizate pe serverele „cloud”) referitoare la reputaţia f işierelor sau tastatura virtuală.

Vizitati promotia Kaspersky la adresa:
http://kaspersky.matco.ro/

Matco.ro – Promotie Kaspersky antivirus pana la 31 Decembrie 2011

About The Author
-