29
Views

Stimati prieteni,

Va multumim pentru sustinerea acordata activitatilor Intercer in 2010. Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

Suma primita in luna Septembrie a fost de $2354, iar in luna Octombrie de $3475 USD. Aceste sume ne-au ajutat sa recuperam cheltuielile din lunile Iunie si Iulie ale acestui an.

Cu ajutorul unuia dintre sponsorii nostri (care ne asigura din luna Septembrie unul dintre serverele de media pe un an de zile), am reusit sa reducem cheltuielile cu celelalte servere incepand cu luna Noiembrie si speram sa putem mentine aceasta reducere pentru urmatoarele luni. Lucram in continuare la dezvoltarea si redesign-ul site-ului Intercer, impreuna cu materialele care sunt adaugate in mod regulat pe website (stiri, Intercer Tv, studii biblice, Intercer Tube, poezii, etc.)

Per total, la inceputul lunii Noiembrie 2010 suntem in deficit cu $9008 USD fata de bugetul prevazut pe 2010.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD. Vom putea continua aceasta activitate in masura in care vom avea fondurile necesare.

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in Romania * Doneaza in strainatate * Fa-ti Reclama * Mica publicitate

Raport financiar Intercer Ianuarie-Octombrie, 2010

Raport financiar Intercer Ianuarie-Octombrie, 2010

Noutati.Intercer.net - Stiri din lumea crestina si de interes general Transmite prin Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – Octombrie 2010

About The Author
-