Anuntam pe aceasta cale Festivalul Fanfarei Adventiste din Romania ce va avea loc pe data de 11 aprilie 2009 in Sala Polivalenta din Alexandria, Teleorman. Cerinta pentru participanti este de a veni cu minim 4 piese. Nu va fi un concurs, ci sarbatoare si bucurie, cantand pentru Dumnezeu.
Data limita pentru inscrieri este 3 aprilie 2009. Persoana de contact este fr. Emil Mavru ce poate fi gasit la numarul de telefon 0765661126 sau 0247327241.

De mai bine de 6 ani, in comunitatea Peretu 2 se organizeaza Festivalul Fanfarei. Initial acesta era rezervat fanfarei locale, insa intre timp s-a extins la orice fanfara din Conferinta Oltenia ce a dorit sa participe. Anul trecut insa au fost invitate formatii de fanfara si din conferinta Muntenia si sarbatoarea a fost frumoasa, spre slava lui Dumnezeu. (Inregistrarea poate fi urmarita la Intercer TV sau adresa http://www.intercer.net/intercer_download.php?id=6497&type=intern).

Beneficiile festivalului trecut se vad deja in Bisericile unde formatiile de fanfara au fost reactivate sau unde s-au infiintat noi formatii.

Emanuel Untesu

Programe populare
Comentariile sunt inchise.