32
Views

În perioada 21 – 23 august 2009 se va desfasura la Constanta FESTIVALUL MARII cu tema “Mai aproape de tarm”. Organizatorii acestui eveniment sunt Bisericile Adventiste din Constanta (Viile Noi, Speranta si Dumbrava Rosie) iar locatia aleasa pentru anul acesta este Casa de Cultura.

Timp de trei zile participantii se vor bucura de seminariile alese cu grija de invitati pentru timpul prezent(instruire – vineri), timpul de studiu si inchinare condus de pastorul Teodor Hutanu, presedintele Bisericii Adventiste din Romania (instruire – sambata dimineata), cele doua momente de misiune (Concert sustinut de grupul AGAPE moderat de pastorul Daniel Chirileanu, director de tineret Uniunea Romana) si partasie (intalnire de partasie pentru toate varstele pe faleza, zona Cazinou moderata de pastorul Emanuel Ban, director de tineret Conferinta Transilvania de Nord). Intentionam ca timpul de recreere de duminica sa fie consumat de o croaziera pe tarmul Marii Negre.

Dorim sa oferim un cadru potrivit, printr-un eveniment sezonier, anual si national, celor ce isi fac concediul pe litoralul Marii Negre sa se intalneasca si sa se uneasca in vederea manifestarii credintei.

Pentru mai multe informatii: http://www.adventistconstanta.ro/viile/tineret.php

Pastor, Robert Georgescu
Biserica Adventista Viile Noi
Tel. 0745 774 599

Festivalul marii – CONSTANTA 2009

About The Author
-